Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το μεγάλο παιχνίδι της Κωνσταντινούπολης!

Έτοιμος για το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη είναι ο ΠΑΟΚ, ο οποίος την Τετάρτη (25/9) στις 22:00, θα αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ στην πρεμιέρα του League Phase του UEFA Europa League, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να κάνει γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πόλη.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ώρα Ευρώπης για τον Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει το ταξίδι στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25 στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατασαράι στο Ali Sami Yen.

Η προπόνηση της Τρίτης (24.09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν πάνω στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, ενώ διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα και η προπόνηση έκλεισε με ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Μπράντον Τόμας συνέχισε τη θεραπεία και έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκε σε θεραπεία και δούλεψε στο γυμναστήριο.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Κοτάρσκι, Μπαλωμένος, Μοναστηρλής, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Θυμιάνης, Μιχαηλίδης, Κόλεϊ, Μπάμπα, Μπακαγιόκο, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Σορετίρε, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Τσάλοφ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version