Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το παιχνίδι κόντρα στον Προμηθέα

Ο ΠΑΟΚ Mateco θα ταξιδέψει απόψε (25/4) για την Πάτρα, ώστε να αντιμετωπίσει αύριο (26/4) τον Προμηθέα στις 19:15 και σε ενδεχόμενο νίκης, θα πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Basket League. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ Mateco με Δελτίο Τύπου το μεσημέρι της Τρίτης, έκανε γνωστή την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Πάτρα, με τον Φώτη Τακιανό να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΚΑΕ αναφέρει:

«Ο χρόνος για ξεκούραση και προετοιμασία ήταν ελάχιστος. Μία προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας, πριν περάσουν δηλαδή 24 ώρες από το πρώτο παιχνίδι, μία ακόμη σήμερα το πρωί στο PAOK Sports Arena και αναχώρηση για τη Πάτρα. Εκεί όπου αύριο το βράδυ ο ΠΑΟΚ mateco θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα, αναζητώντας τη νίκη που θα του δώσει και την πρόκριση στα ημιτελικά των playoffs της Basket League, χωρίς να χρειαστεί και τρίτο παιχνίδι.

Ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δ. Τόφαλος και θα ξεκινήσει στις 19:15, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Με την αποστολή του ΠΑΟΚ mateco ταξιδεύουν στην Πάτρα οι καλαθοσφαιριστές:

Yannick Franke, Jalen Riley, Νίκος Τσιακμάς, Jaylen Hands, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Tyler Polley, Διαμαντής Σαλφτσάκης, Jordan Sibert, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Γιώργος Καμπερίδης, Χρήστος Σαλούστρος και Nate Renfro».



Τελευταία νέα

Ο Λουτσέσκου γίνεται 55άρης

Ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για την «μάχη» με την Γαλατασαράι, σε ένα ματς που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα καταγράψει...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version