Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Την Κυριακή (11/12) ο ΠΑΟΚ Β θα υποδεχθεί τον Ηρακλή Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2, με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία να θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει χτίσει από την αρχή της σεζόν.

Γνωστή έγινε η αποστολή της δεύτερης ομάδας του Δικεφάλου με τους Γκορντεζιάνι, Ουεντραόγκο, Μάροβιτς, Σπυρίδη και Κιτσάκη να μην είναι στην διάθεση του Ουρουγουανού προπονητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΠΑΟΚ Β:

Τον τελευταίο του ομίλου Ηρακλή Λάρισας υποδέχεται ο ΠΑΟΚ Β το μεσημέρι (14:45) της Κυριακής 11.12 στο γήπεδο του Μακεδονικού για την 6η αγωνιστική της Super League 2.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από σημαντικό διπλό στη Ρόδο, παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 13 βαθμούς και αν μη τι άλλο, προσδοκά να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί του.

Υπό βροχή διεξήχθη η τελευταία προπόνηση το πρωί του Σαββάτου στη Σουρωτή, με το τεχνικό team να επιλέγει ουσιαστικά χαλάρωμα και τακτική προετοιμασία ενόψει του αγώνα.

Εκτός αποστολής μένουν οι Γκορντεζιάνι , Μάροβιτς , Σπυρίδης, Κιτσάκης και Ουεντραόγκο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ αποτελούν οι:

Μοναστηρλής, Τσιόπτσης, Μορικέλι, Τασιούρας, Μιχαηλίδης , Κωττάς, Τσοπούρογλου, Γιαξής, Κουτεντάκης, Γρόσδης, Μελετίδης, Νινούα , Κουλούρης, Δαρέλας, Χατζηστραβός, Σπυράκος, Μπράντονιτς, Σμυρλής, Πανίδης, Τζίμας.


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία