Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Οι Ρουμάνοι για την υπόκλιση Σκιαδαρέση σε Ράζβαν

Δημοφιλή

Με τίτλο το «ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει την υποστήριξη από έναν αγαπημένο ηθοποιό στην Ελλάδα» ρουμανικά ΜΜΕ αναπαράγουν την υπόκλιση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση προς τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ. Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με την αποθέωσή του, ο δημοφιλής ηθοποιός ανάρτησε μια φωτογραφία με τον προπονητή του Δικεφάλου από την κοινή τους παρουσία στο Χριστουγεννιάτικο πρότζεκτ των «ασπρόμαυρων», εκφράζοντας τη στήριξη του με το σχόλιο: «Μας έδωσε όσα κανείς άλλος, μαζί του».

Αφορμή δοθείσης από τη συγκεκριμένη… υπόκλιση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση, ρουμανικά ΜΜΕ φρόντισαν να συμπεριλάβουν την ανάρτησή του στην ειδησεογραφία της χώρας, επισημαίνοντας σε πρόσφατες αναφορές τους ότι: «Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με τον Λουτσέσκου και αφήνει ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα.

Η δήλωσή του έρχεται σε μια περίοδο που η ομάδα διανύει μια πιο δύσκολη περίοδο. Ωστόσο, ο Έλληνας ηθοποιός είναι σίγουρος ότι ο Ρουμάνος προπονητής θα μπορέσει να φέρει την ομάδα στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αντέδρασαν θετικά στο μήνυμα του Σκιαδαρέση, εκφράζοντας επίσης την υποστήριξή τους στον Ράζβαν Λουτσέσκου».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ

Ξανά στο γήπεδο επέστρεψε ο ΠΑΟΚ μετά το απαραίτητο τριήμερο ρεπό που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα, με τον Ράζβαν...

Στην ίδια κατηγορία