Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η αρχή έγινε στο Ντόνετσκ

Δημοφιλή

Το παιχνίδι της 20ης Οκτωβρίου 2005 (σαν σήμερα πριν δεκαεφτά χρόνια) με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ ήταν ιδιαίτερο για τον ΠΑΟΚ, μια και ήταν το πρώτο στην ιστορία του σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Η διοργάνωση λέγονταν ακόμη κύπελλο ΟΥΕΦΑ (δεν είχε μετεξελιχθεί σε Γιουρόπα Λιγκ) και οι όμιλοι δεν είχαν πάρει τη μορφή, που πλέον έχουν αποκτήσει.

Το παιχνίδι είχε κριθεί από μια αμφισβητούμενη υπόδειξη πέναλτι του Ιρλανδού διαιτητή Αλαν Κέλι, ο οποίος στο 67΄ είχε καταλογίσει την εσχάτη των ποινών σε μαρκάρισμα του Χασιώτη επί του Ελάνο. Σκόρερ ήταν ο Μπραντάο, ο οποίος, μετά από 6,5 χρόνια θητείας στη Σαχτάρ, πήρε μεταγραφή στη Μαρσέιγ.

Για την ομάδα του Γιώργου Κωστίκου είχαν αγωνιστεί οι Φερνάντες, Ακιέλ (88΄ Χριστοδουλόπουλος), Χασιώτης, Ουντέζε, Ζαγοράκης (86΄ Εγκωμίτης), Μπαλάφας (72΄ Σικαμπάλα), Ηλιάδης, Κωνσταντινίδης, Χαραλάμπους, Σαλπιγγίδης και Μίετσελ.


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία