Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «ασπρόμαυρη» αποστολή της πρεμιέρας!

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (20:00, Κυριακή 20/8), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της Super League.

Όσον αφορά τον Φιλίπε Σοάρες, ο Πορτογάλος υποφέρει από θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο και θα μείνει εκτός για 5-6 εβδομάδες!

Εκτός αποστολής έχουν μείνει επίσης οι Τόμας Κεντζιόρα και Λευτέρης Λύρατζης, ενώ εντός αυτής είναι ο Ζόαν Σάστρε.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την διήμερη προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της Super League 2023-24.

Η τελευταία πρόβα της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα του Σαββάτου (19.8) περιελάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Η μαγνητική του Φιλίπε Σοάρες έδειξε πως έχει υποστεί θλάση β’ βαθμού στον δεξί τετρακέφαλο.Το διάστημα απουσίας του Πορτογάλου υπολογίζεται σε 5-6 εβδομάδες. Ο Χάρης Τσιγγάρας έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα.Αυτοί είναι οι δύο παίκτες στους οποίους δεν μπορεί να υπολογίζει ο Ράζβαν Λουτσέσκου για το επικείμενο παιχνίδι.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Αστέρα: 

Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Σάστρε , Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».



Τελευταία νέα

Βόλος σημαίνει… νίκη!

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από τον Βόλο με 1-4 χάρη στα γκολ των Σβαμπ, Τάισον,  Μουργκ και Τσάλοφ και παρά...

Στην ίδια κατηγορία