Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Η χαρά του Έκονγκ και η στήριξη Μεϊτέ

Μία ξεχωριστή μέρα ολοκληρώθηκε για τον Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ δεδομένου πως στις 2 Ιουνίου 2024 δεδομένου πως διοργάνωσε φιλανθρωπικό αγώνα μέσω του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που «τρέχει». Στο πλευρό του βρέθηκε και ο Σουαλιό Μεϊτέ που ταξίδεψε στη Νιγηρία, με το φωτογραφικό «φακό» να τους συλλαμβάνει σε κοινές εκδηλώσεις που δήλωσαν παρόντες.

«Τι ωραία που περάσαμε στον φιλανθρωπικό αγώνα που διοργανώθηκε. Ένα γεμάτο γήπεδο με φιλάθλους, παλιούς και νυν παίκτες και κυρίως καλή, θετική ενέργεια. Όλοι ήμασταν υπέρ του σκοπού διεξαγωγής ενός τέτοιου ματς. Αυτή είναι μόνο η αρχή και είμαι σίγουρος ότι το ίδρυμα ανυπομονεί να συνεχίσει την πρόοδο που έχει σημειωθεί και να κάνει αντίστοιχες δράσεις και στο μέλλον», ειπώθηκε χαρακτηριστικά από τον Νιγηριανό κεντρικό αμυντικό σε πρόσφατες τοποθετήσεις του.

Εκμεταλλευόμενος το 15πενθήμερο διάστημα χωρίς προπονήσεις που χορηγήθηκε από τον Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν ολοκλήρωσης της φετινής αγωνιστικής περιόδου, ο Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ και για τις ανάγκες του ιστορικού ματς που λάνσαρε ο φιλανθρωπικός του οργανισμός του προσκάλεσε όλους τους συμπαίκτες και φίλους του από την Εθνική Νιγηρίας προκειμένου να συμμετάσχουν. Ευθύνη του να δημιουργήσει ευκαιρίες σε νέα παιδιά που έχουν ταλέντο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η Μπάγερν Μονάχου το πήρε απόφαση: Τέλος οι διαπραγματεύσεις με τον Ντέιβις

Μετά τις αρνήσεις του Καναδού μπακ να διαπραγματευτεί για νέο συμβόλαιο οι Βαυαροί πήραν την απόφαση να εγκαταλείψουν τις...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version