Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η διάψευση ΠΑΟΚ για Κουλιεράκη-Άιντραχτ

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το FORZAonline αναφορικά με το έντονο ενδιαφέρον της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, γερμανικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για προφορική συμφωνία του 20χρονου κεντρικού αμυντικού με τους «αετούς», επισημαίνοντας πως «παρόλο που η πλευρά του νεαρού στόπερ είναι σύμφωνηοι δύο ομάδες δεν τα έχουν βρει» και υπογραμμίζοντας πως οι διαδικασίες επισπεύδονται εξαιτίας της αποχώρησης του Ουίλιαμ Πάτσο για την Παρί Σεν Ζερμέν.

Από πλευράς «ασπρόμαυρων» το συγκεκριμένο θέμα που μεταδόθηκε από τον Γερμανό δημοσιογράφο, Φλόριαν Πλέτενμπεργκ, διαψεύδεται και επί της ουσίας υποστηρίζεται ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία μεταξύ του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Κάτι που όμως δεν αναιρεί το υπαρκτό ενδιαφέρον του γερμανικού κλαμπ για την απόκτηση του Χανιώτη στόπερ δεδομένου πως εμφανίζεται διατεθειμένο να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όπως επισημάνθηκε και σε σχετικό ρεπορτάζ της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας FORZA.

Στη Γερμανία, μάλιστα, έχουν κυκλοφορήσει και ποσά και όπως λέγεται η πρόταση θα ξεπερνά τα 14 εκατομμύρια ευρώ για τον ΠΑΟΚ. Τα 11,5 εκατομμύρια θα είναι το ποσό της μεταγραφής, ενώ άλλα 3 εκατομμύρια ευρώ σκοπεύει να δώσει η Άιντραχτ στον ΠΑΟΚ υπό τη μορφή μπόνους. Όπως γίνεται αντιληπτό, αν έρθει μια πρόταση σ΄ αυτά τα ύψη, είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει σε συζητήσεις. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν πρόκειται να συμβεί οτιδήποτε πριν τελειώσουν όλοι οι προκριματικοί γύροι αυτού του καλοκαιριού.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μετρά αντίστροφα για τον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στον τελικό των προκριματικών του BCL, καθώς νίκησε την Οραντέα με 81-80. Στον τελικό μαζί με τον...

Στην ίδια κατηγορία