Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ειδική άδεια σε Τάισον και οι απουσίες της «πρώτης»

Δημοφιλή

«Οι πρωταθλητές και πάλι στο γήπεδο! Η σεζόν 2024-25 ξεκίνησε σήμερα στη Νέα Μεσημβρία με την πρώτη προπόνηση της ομάδας» και το σύνθημα δόθηκε από πλευράς ΠΑΟΚ στο πρώτο του «ραντεβού» στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με γνώμονα την αγωνιστική περίοδο που έπεται. Νέα πρόσωπα μεταξύ των οποίων και οι Κωνσταντίνος Θυμιάνης-Μαντί Καμαρά, τα δύο πρώτα μεταγραφικά χτυπήματα του Δικεφάλου στο πλαίσιο της θερινής περιόδου, αλλά και… απουσίες για τους ασπρόμαυρους κατά την πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Μοναδικοί απόντες ο Ράφα Σοάρες, που επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη την αυριανή μέρα (20.06) καθώς επίσης και οι διεθνείς Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, Χάρης Τσιγγάρας και Κίριλ Ντεσπόντοφ, που επιστρέφουν την ερχόμενη εβδομάδα. Απεναντίας, ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς αναμένεται να επιστρέψει εκ νέου στα πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών του υποχρεώσεων με την εθνική Σερβίας στο Euro κάτι που σημαίνει πως η ενσωμάτωσή του στον ΠΑΟΚ εξαρτάται από την πορεία των «πλάβι».

Διαφορετική φαντάζει η περίπτωση του Τάισον δεδομένου πως όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά στο επίσημο training report εξασφάλισε ειδική άδεια και συνεπώς παρατείνεται η επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία