Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η εμπιστοσύνη του Ράζβαν Λουτσέσκου στον Στέφαν Σβαμπ

Ένας απαιτητικός κύκλος αγώνων ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας εκκινήσει με δύο νίκες το ελληνικό πρωτάθλημα κόντρα σε Πανσερραϊκό-Παναιτωλικό και εξασφαλίζοντας την παρουσία του στο League Phase του UEFA Europa League.

Κάτι που σημαίνει ότι «κουβαλά» στα πόδια του αρκετές υποχρεώσεις που διαμορφώνουν χρήσιμες στατιστικές ενδείξεις, με τον Στέφαν Σβαμπ να καταλαμβάνει την πρωτιά στα αγωνιστικά λεπτά που σημείωσε έναντι των υπόλοιπων συμπαικτών του.

Ενδεικτικό ότι ο Αυστριακός χαφ διατηρεί στις αποσκευές του 355′ με τους Ντόμινικ Κοτάρσκι και Τόμας Μουργκ να συνθέτουν την υπόλοιπη τριάδα με 290′ και 285′ αντιστοίχως. Ακολουθούν Μάγκομεντ Οζντόεφ (265′) και Γιάννης Κωνσταντέλιας (247′) συνιστώντας την πρώτη πεντάδα με τα περισσότερα καταγεγραμμένα αγωνιστικά λεπτά από τους ασπρόμαυρους.

«Πήραμε αυτό που θέλαμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι, μια καλή συνέχεια των εμφανίσεων μας, της βελτίωσης μας. Η νίκη πάντα δίνει αυτοπεποίθηση. Πήραν οι νέοι παίκτες χρόνο συμμετοχής, είναι σημαντικό για την ενσωμάτωσή τους στο σύνολο μας. Διαχειριστήκαμε καλά το παιχνίδι και κάναμε τη δουλειά μας. Φυσικά και είμαι χαρούμενος για τη συμμετοχή μας στο league phase του Europa League, μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση με τον τρόπο που θα γίνει, με μεγάλες ομάδες.

Πάμε βέβαια παιχνίδι με το παιχνίδι και τώρα ακολουθεί για εμάς το ματς της Κυριακής. Η πρόκριση μας δίνει δύναμη», επισήμανε μεταξύ άλλων ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά τη λήξη της τελευταίας ευρωπαϊκής μάχης κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς αναφορικά με τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται σταδιακά στην ομάδα, τη συμμετοχή στο League Phase του UEFA Europa League καθώς επίσης και για τη νοοτροπία παιχνίδι με παιχνίδι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version