Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ενημέρωση για Τισουντάλι και το απρόοπτο

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (16.09) που δόθηκε στο αγωνιστικό τμήμα κατόπιν της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με νέο πρόσωπο τον Ντέγιαν Λόβρεν και απουσίες ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον ΝΠΣ Βόλο. Έχοντας τεθεί νοκ άουτ από το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με τους «πράσινους», ο Τάρικ Τισουντάλι ακολούθησε ατομικό υψηλής έντασης και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί εκ νέου αύριο (18.09), όπως επισημάνθηκε χαρακτηριστικά στην επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Μοναδικό απρόοπτο ο Αντώνης Τσιφτσής δεδομένου πως αντιμετωπίζει ενοχλήσεις λόγω groin pain και θα μείνει εκτός για ένα χρονικό διάστημα, ενώ θα αξιολογείται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο. Από εκεί και πέρα, ο Μπράντον Τόμας έκανε θεραπεία κι ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα, παραμένοντας ακόμη εκτός διάθεσης του Ράζβαν Λουτσέσκου κατόπιν του τραυματισμού που αποκόμισε με τη Σάμροκ Ρόβερς στην Τούμπα και μένει να φανεί πότε θα επιστρέψει εκ νέου σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται πως όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη, ενώ έπαιξαν και δίτερμα υψηλής έντασης. Την Τετάρτη (18.09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version