Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Η επιθυμία του ΠΑΟΚ για Τακιανό

Μπορεί να ολοκληρώθηκε πριν από δύο ημέρες η σεζόν 2022-2023, ωστόσο «τρέχουν» οι εξελίξεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ για το σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής χρονιάς.

Η διοίκηση της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ θα κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων τις επόμενες ημέρες με τον κόουτς Φώτη Τακιανό, προκειμένου να ξεκινήσει ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας.

Ο Τακιανός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, συμφωνώντας με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για συμβόλαιο με ισχύ έως το τέλος της σεζόν 2023-2024. Βέβαια, στο συμβόλαιο του Έλληνα προπονητή υπάρχει ένας ειδικός όρος, ο οποίος προβλέπει τη διακοπή της συνεργασίας των δύο πλευρών, εφόσον το επιθυμεί είτε η ομάδα είτε ο κόουτς.

Επιθυμία των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να κρατήσουν τον Φώτη Τακιανό στη Θεσσαλονίκη και μαζί να σχεδιάσουν το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Όπως όλα δείχνουν οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και την επόμενη χρονιά, αφού η διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ευχαριστημένη από την μέχρι τώρα πορεία του κόουτς Τακιανού στον Δικέφαλο.

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version