Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Η ΕΣΗΕΑ κάλεσε σε απολογία τον Λιάγκα για το ρεπορτάζ με το σπίτι του Μπάλντοκ

Σάλο αντιδράσεων στα social media προκάλεσε το ρεπορτάζ που έπαιξε στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΑΝΤ1, μετά τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ένα ρεπορτάζ που δεν αρκέστηκε να ασχοληθεί μόνο με τον θάνατο του Έλληνα διεθνή αλλά ανέβασε drone πάνω από το σπίτι του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή προβάλλοντας πλάνα από το σπίτι του, επιλέγοντας μάλιστα, να παρουσιάσουν τα χαρακτηριστικά του σπιτιού, δίνοντας πληροφορίες για το κόστος του ενοικίου, πότε κατασκευάστηκε, αν έχει θέα, πόσα μπάνια έχει και αν διαθέτει κουφώματα αλουμινίου…

Αυτό δεν άφησε από την πρώτη στιγμή αδιάφορο το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, αυτεπάγγελτα θα καλέσει τον Γιώργο Λιάγκα προκειμένου να απολογηθεί, για το ρεπορτάζ. Έτσι σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, την επόμενη Τρίτη (15/10/2024) ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1 καλείται να αντιμετωπίσει άλλη μια φορά το Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Λιάγκας χθες, και μετά την δριμεία κριτική που του ασκήθηκε, ανήρτησε στο Instagram story, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη του ρεπορτάζ, λέγοντας ότι κατανοεί απόλυτα τις «αντιδράσεις». Ωστόσο η κίνηση αυτή του παρουσιαστή δεν ελαφρύνει την θέση του, ούτε απαλλάσσει τους συνεργάτες του που σύσσωμοι, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στο ρεπορτάζ.

πηγή: newpost.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version