Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Εθνική έκανε περίπατο με… Κούτσια

Δίχως… ιδρώτα, η Ελλάδα Κ21 έφυγε με πανηγυρικό τρόπο από τα Νησιά Φερόε, εκεί όπου επικράτησε της ομώνυμης εθνικής με 4-0. Η ομάδα του Ταουσιάνη πήρε ένα σημαντικό τρίποντο, στα προκριματικά του UEFA Euro U21 2025.

Από νωρίς η «γαλανόλευκη» πήρε το προβάδισμα με τον Χρήστο Κουραφλίδη να κάνει το 1-0 στο 13ο λεπτό. Περίπου 10 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 22′, ο Ηλίας Κωστής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2. Αυτό ήταν και το σκορ ημιχρόνου, παρόλα αυτά στο δεύτερο η επίσημη αγαπημένη φρόντισε να… καθαρίσει.

Τη σκυτάλη στο γκολ πήρε ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος στο 50ο λεπτό έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Γιάννης Νιάρχος, που στο 65′ βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή και πέτυχε το τέταρτο τέρμα.

Ελλάδα (Ταουσιάνης, 4-3-3): Μπαλωμένος (ΠΑΟΚ) – Κουτσογούλας (Πανσερραϊκός), Κωνσταντόπουλος (Μπίρσοτ), Κωστής (Ατλέτικο), Αποστολόπουλος (Ολυμπιακός) – Μεταξάς (Ούλου), Δαρέλας (Ναϊμέγκεν), Κουρφαλίδης (Κοζέντσα) – Νιάρχος (Κόζιτσε), Ζουγλής (Αστέρας Τρίπολης), Κούτσιας (Σικάγο)

Στον πάγκο οι: Γραμματικάκης (Αστέρας Τρίπολης), Κίτσος (Ομόνοια), Τζίμας (Νυρεμβέργη), Μουζακίτης (Ολυμπιακός), Μπελεβώνης (Παναιτωλικός), Μπακούλας (Ολυμπιακός), Καλοσκάμης (Ατρόμητος), Χρυσόπουλος (Ανόρθωση), Τασιούρας (ΠΑΟΚ Β)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version