Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η έτοιμη Μάλμε, ο ποιοτικός ΠΑΟΚ

Στο παιχνίδι της περασμένης Τρίτης φάνηκαν σ’ όλο το μέγεθός τους οι ιδιαιτερότητες, που έχουν οι αγώνες των ευρωπαϊκών προκριματικών μέσα στο κατακαλόκαιρο. Μια ομάδα, όπως η Μάλμε, σε πλήρη αγωνιστικό ρυθμό χάρη στα δεκαοχτώ παιχνίδια, που έχει δώσει στο πρωτάθλημα της χώρας της από τον περασμένο Απρίλιο μέχρι τώρα, ήταν λογικό να εμφανιστεί πιο έτοιμη στο γήπεδο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ, που βρίσκεται ουσιαστικά ακόμη σε φάση προετοιμασίας και με μόλις τρία επίσημα ματς. Αυτή, όμως, είναι η κατάσταση και δεν αλλάζει, άρα κι οι παίκτες του Λουτσέσκου καλούνται στη ρεβάνς ν΄ αντιπαρέλθουν, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, αλλά κυρίως με την ποιότητά τους, αυτό το αντικειμενικό μειονέκτημά τους σε σχέση με τους Σουηδούς.

Τι άλλο είδαμε στο πρώτο ματς; Τον Κοτάρσκι να κάνει σημαντικές επεμβάσεις στο πρώτο ημίχρονο, μην επιτρέποντας στους γηπεδούχους να βάλουν θεμέλια πρόκρισης, αλλά και την αντίδραση των «ασπρόμαυρων», που απάντησαν δύο φορές στα γκολ των αντιπάλων τους και πλέον να έχουν, ελαφρύ έστω, προβάδισμα στα προγνωστικά ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Τρίτης.

Η Μάλμε δεν παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή μακριά από την έδρα της, όπως φανερώνουν τα συνολικά αποτελέσματά της ακόμη και στο όχι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Σουηδίας, αλλά αυτό καθόλου δεν πρέπει να καθησυχάζει τους παίκτες του Λουτσέσκου, ούτε να τους κάνει να νιώθουν ασφάλεια για την έκβαση της ρεβάνς. Σε κάθε περίπτωση, κρίσιμος παράγοντας για το δεύτερο παιχνίδι θα είναι το ποια ομάδα θ’ ανοίξει το σκορ (αν αυτό συμβεί), αναγκάζοντας την άλλη ν’ αναπροσαρμόσει την τακτική της.

Το σίγουρο είναι ότι η παρουσία 25 χιλιάδων φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα κάνει ακόμη πιο θερμή την έτσι κι αλλιώς ζεστή-λόγω καιρού-ατμόσφαιρα της Τούμπας, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία για τη Μάλμε, που δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοιες συνθήκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version