Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η φιλική ήττα του ΠΑΟΚ σε video

Δημοφιλή

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ στο προπονητικό κέντρο του Χορστ από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης. Αυτό ήταν το τέταρτο κατά σειρά φιλικού παιχνίδι, που δίνει ο Δικέφαλος επί ολλανδικού εδάφους, έχοντας καταφέρει να κερδίσει μόνο την ΑΕΚ Λάρνακας με 2-1. Έπειτα, ακολούθησαν οι ήττες από Χιμπέρνιαν (1-0), Γκενκ (3-1) και Σεν Ζιλουάζ (2-1).

Ο Στέφαν Σβαμπ πέτυχε το μοναδικό «ασπρόμαυρο» γκολ στον αγώνα του Σαββάτου (13/7), με τον Αυστριακό να ευστοχεί μέσω εκτέλεσης πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κυπελλούχος Βελγίου σημείωσε δύο τέρματα, κάνοντας ολική ανατροπή στο σκορ και τελικά αποσπώντας τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ειδικότερα, στο 50ό λεπτό ο Ντέιβιντ έφερε το ματς στα ίσα, ενώ στο 66’ ο Καμπακού με κεφαλιά έκανε το 1-2. Οι «ασπρόμαυροι» προσπάθησαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπράντον Τόμας στα τελευταία λεπτά του ματς, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο άουτ, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 2-1.

Δείτε παρακάτω τα highlights της αναμέτρησης ΠΑΟΚ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία