Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… γκολάρα Μαρίν στο Euro (video)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε προ λίγων λεπτών μέσα από την εκπομπή του FORZA Group TV αναφορικά με τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, στη λίστα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ φιγουράρει η περίπτωση του Ράζβαν Μαρίν ως αντι-Μεϊτέ από τη στιγμή που η υπόθεση παραμονής του  δεν παρουσιάζει για την ώρα θετική εξέλιξη. Αναφορικά με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας FORZA, ο Γάλλος χαφ δεν πέφτει από τα «θέλω» του αναφορικά με το συμβόλαιο του ενώ όπως και πέρσι έτσι και φέτος περιμένει μήπως βρεθεί πρόταση από τη Σαουδική Αραβία εξ ου και τα βλέμματα που ρίχνει ο ΠΑΟΚ και σε άλλες περιπτώσεις.

Συνεπώς, στο προσκήνιο ήρθε το ενδιαφέρον των ασπρόμαυρων για τον Ράζβαν Μάριν, έναν 28χρονο ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας με τη Ρουμανία και μάλιστα σκόραρε στο ματς με την Ουκρανία, το δεύτερο τέρμα της πατρίδας του, «κλειδώνοντας» επί της ουσίας το τρίποντο για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημά του (2-1). Στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης του Μονάχου εξαπέλυσε ένα σουτ που μετρήθηκε να έχει ταχύτητα 100 χλμ, στέλνοντας την μπάλα κάτω από το σώμα του Λούνιν, ο οποίος φέρει και μερίδιο ευθύνης, για το 2-0!

Δείτε αναλυτικότερα το γκολ του Ράζβαν Μάριν που διπλασίασε τα τέρματα για τη Ρουμανία:

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Δεν ξέχασε τον Σβαμπ ο Ντάντας (pic)

Την τιμητική του είχε ο Στέφαν Σβαμπ που γιόρτασε τα γενέθλιά του στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας χωρίς...

Στην ίδια κατηγορία