Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024

Η γκολάρα του Μιχαηλίδη και οι άλλοι (videos)

Προπόνηση με υψηλό πρέσινγκ επιφυλάσσει το πρωινό προπονητικό «ραντεβού» του ΠΑΟΚ στις αθλητικές εγκαταστάσεις που φιλοξενείται στην Ολλανδία για το βασικό σκέλος της προετοιμασίας του. Σε επίπεδο απουσιών ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποφασίστηκε να μείνει στο γυμναστήριο και να ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος των προηγούμενων ημερών ενώ είναι βέβαιη η απουσία του και από το φιλικό «τεστ» απέναντι στη Χιμπέρνιαν.

Κατά τη διάρκεια της πρωινής προπόνησης και με δεδομένα τα παράπονα που εξέφρασε προ λίγων ημερών ο Ράζβαν Λουτσέσκου αναφορικά με την αμυντική λειτουργία της ομάδας, το μενού περιείχε και άσκηση ένας εναντίον ενός, με τον Γιάννη Μιχαηλίδη στην εν λόγω δοκιμασία να σημειώνει ένα εντυπωσιακό γκολ. Ωραίο τέρμα πέτυχε και ο Τάισον που πραγματοποίησε και κατ΄ιδίαν συζήτηση με τον Ράζβαν Λουτσέσκου. Από εκεί και πέρα η προσπάθεια του Άλι Σαμάτα δεν κατέληξε στα δίχτυα ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής προχώρησε σε μία αξιοσημείωτη διπλή απόκρουση.

Δείτε το εντυπωσιακό γκολ που σημείωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης:

Δείτε αναλυτικότερα και το τέρμα του Τάισον:

Οι προσπάθειες των υπολοίπων στο ένας εναντίον ενός:

Αξίζει να δει κανείς και το γκολ του Ουίλιαμ Τρόοστ Έκονγκ που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της FORZA στο Instagram:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αλλαγή ώρας 2024: Πότε γυρνάμε τα ρολόγια μια ώρα πίσω

Κανονικά θα συνεχιστεί το μέτρο της αλλαγής ώρας. Συγκεκριμένα, η αλλαγή ώρας για το 2024 θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version