Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… ιστορία Νάσμπεργκ-Ράφα σε ΠΑΟΚ

Δύο αποχωρήσεις μέτρησε τις προηγούμενες ώρες ο ΠΑΟΚ, καθώς πλέον δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ οι Ράφα Σοάρες και Ιβάν Νάσμπεργκ, οι οποίοι θα συνεχίσουν την ποδοσφαιρική τους καριέρα μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Πορτογάλος αριστερός οπισθοφύλακας επέστρεψε στην πατρίδα του, όπου θα αγωνίζεται με τη Φαμαλικάο. Μάλιστα, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το πορτογαλικό κλαμπ, επιστρέφονται για τα καλά στην Liga Portugal, όπου πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις τα προηγούμενα χρόνια.

Σε αρκετά κλαμπ στην Πορτογαλία έχει αγωνιστεί ο Ράφα, με τη Φαμαλικάο να είναι το υπ’ αριθμόν έξι στη λίστα του, έχοντας περάσει από Πόρτο, Κοΐμπρα, Ρίο Άβε, Πορτιμονένσε και Γκιμαράες.

Στη Θεσσαλονίκη έφτασε το καλοκαίρι του 202, με τον ΠΑΟΚ να τον αποκτά ως ελεύθερο από την Βιτόρια Γκιμαράες. Στα δύο χρόνια που αγωνίστηκε με τα «ασπρόμαυρα» κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές με δύο γκολ κι έξι ασίστ.

Η άφιξη του Τζόναθαν Γκόμεζ έφερε… υπεραριθμία για τη θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, κάτι που οδήγησε τον Σοάρες να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όσον αφορά τον Ιβάν Νάσμπεργκ, αυτός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Δανία, φορώντας τη φανέλα της Βίμποργκ

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός αφίχθη κι αυτός στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2022, με τον Δικέφαλο να τον αποκτά ως ελεύθερο από τη Βαλερένγκα.

Ο Νορβηγός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη δανική ομάδα και αποχώρησε από τους Θεσσαλονικείς, καταγράφοντας 26 συμμετοχές και δύο τέρματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version