Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η ήττα της Άιντραχτ σε video

Δημοφιλή

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Φρανκφούρτη πριν την έναρξη του (δείτε εδώ), η Άιντραχτ γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Στουτγάρδη με 1-2, που συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της στη φετινή Μπουντεσλίγκα.

Πριν καλά- καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον χώρο και πέτυχαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό, σκοράροντας με τον Ουντάβ, μετά από ασίστ του Μίλοτ. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και στο 26′ έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με αυτογκόλ του Άντον, ωστόσο η Στουτγάρδη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ουντάβ βρήκε ξανά δίχτυα, αυτή τη φορά μετά από ασίστ του Μίτελσταντ, με τη φάση να εξετάζεται από το VAR και το γκολ να επικυρώνεται για το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε τίποτα, με τους φιλοξενούμενους να διαφυλάττουν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα το προβάδισμα τους, και την Άιντραχτ να ετοιμάζεται πλέον για τον «τελικό» με τον ΠΑΟΚ, όπου θα κρίνει και την πρωτιά του έβδομου ομίλου του Europa Conference League.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης:


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία