Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η κρίσιμη Δευτέρα για Μπρέιθγουεϊτ

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε αρκετά με τον Μπρέιθγουεϊτ, που μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες, παρότι οικονομικά, η πρόταση του Δικεφάλου ήταν καλή, καθώς του πρότεινε διετές συμβόλαιο με συνολικά 3 εκατ. ευρώ.

Ο Δανός επιθετικός πρέπει να αποφασίσει γρήγορα αν θέλει να φύγει από την Εσπανιόλ, καθώς η οψιόν των 600 χιλιάδων ευρώ ισχύει μέχρι αύριο.

Από την Τρίτη 16/7, μπορεί να φύγει μόνο με πώληση από την Εσπανιόλ και το πράγμα δυσκολεύει. Δεν αποκλείεται ο Μπρέιθγουεϊτ να δώσει σημεία ζωής αν αποφασίσει να φύγει από την Εσπανιόλ και δεν έχει καλύτερη πρόταση, αλλά κανείς δεν μπορεί αν ποντάρει σ΄ αυτό.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Πέτκοβιτς, ο Κροάτης επιθετικός ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Κι εκεί υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα 15/7 οψιόν 2,5 εκατ. για να φύγει από τη Ντιναμό, αλλά ο Πέτκοβιτς ζητά συμβόλαιο άνω των 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που κρίνεται υπερβολικό για την αξία του.

Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει φορ, προκύπτουν ονόματα από μανατζερικούς κύκλους, που στην πλειοψηφία τους είναι ανέφικτα, αφού πρόκειται για παίκτες που είναι διαθέσιμοι για αγορά με ποσά γύρω στα 5 εκατ. ευρώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία