Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η κρίσιμη Δευτέρα για Μπρέιθγουεϊτ

Ο ΠΑΟΚ ασχολήθηκε αρκετά με τον Μπρέιθγουεϊτ, που μάλλον έχει άλλες προτεραιότητες, παρότι οικονομικά, η πρόταση του Δικεφάλου ήταν καλή, καθώς του πρότεινε διετές συμβόλαιο με συνολικά 3 εκατ. ευρώ.

Ο Δανός επιθετικός πρέπει να αποφασίσει γρήγορα αν θέλει να φύγει από την Εσπανιόλ, καθώς η οψιόν των 600 χιλιάδων ευρώ ισχύει μέχρι αύριο.

Από την Τρίτη 16/7, μπορεί να φύγει μόνο με πώληση από την Εσπανιόλ και το πράγμα δυσκολεύει. Δεν αποκλείεται ο Μπρέιθγουεϊτ να δώσει σημεία ζωής αν αποφασίσει να φύγει από την Εσπανιόλ και δεν έχει καλύτερη πρόταση, αλλά κανείς δεν μπορεί αν ποντάρει σ΄ αυτό.

Σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Πέτκοβιτς, ο Κροάτης επιθετικός ξεφεύγει από τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ. Κι εκεί υπάρχει μέχρι τη Δευτέρα 15/7 οψιόν 2,5 εκατ. για να φύγει από τη Ντιναμό, αλλά ο Πέτκοβιτς ζητά συμβόλαιο άνω των 2 εκατ. ευρώ το χρόνο, ποσό που κρίνεται υπερβολικό για την αξία του.

Όσο ο ΠΑΟΚ δεν κλείνει φορ, προκύπτουν ονόματα από μανατζερικούς κύκλους, που στην πλειοψηφία τους είναι ανέφικτα, αφού πρόκειται για παίκτες που είναι διαθέσιμοι για αγορά με ποσά γύρω στα 5 εκατ. ευρώ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version