Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η κρίσιμη ημερομηνία στην περίπτωση του Μπρούνο Πέτκοβιτς

Σε έναν παλιό γνώριμο στρέφεται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ δεν φαίνεται να “ψήνεται” με την ιδέα να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δανός επιθετικός ανέβασε ξαφνικά τις απαιτήσεις του και έφτασε σε σημείο να ζητήσει 5 εκατομμύρια για 2 χρόνια, τη στιγμή που η συζήτηση ήταν για διετές συμβόλαιο με συνολικά 3,5 εκατομμυρίων.

Αυτή η κίνηση του Μπρέιθγουεϊτ ερμηνεύεται ως μια ακόμη απόπειρα να κερδίσει χρόνο, καθώς γνωρίζοντας κι αυτός ότι παίζει το τελευταίο καλό συμβόλαιο της καριέρας του, θέλει να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να βρει ένα μεγάλο συμβόλαιο είτε στην Ευρώπη, είτε κάπου αλλού.

Μετά από την ξαφνική μεγάλη αύξηση των απαιτήσεών του, ο ΠΑΟΚ αφήσει την περίπτωσή του στην άκρη και στρέφεται σε άλλες λύσεις.

Μια λύση που σ΄ αυτή τη φάση ικανοποιεί και τα “θέλω” του προπονητή, είναι ο Μπρούνο Πέτκοβιτς, ο 30χρονος σέντερ φορ της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τον οποίο ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε τον Μάρτιο και μάλιστα δέχτηκε δύο γκολ απ΄ αυτόν στο παιχνίδι του “Μάκσιμιρ”.

Ο Πέτκοβιτς έχει συμβόλαιο με τη Ντιναμό μέχρι το 2025, ωστόσο έχει ρήτρα αποχώρησης, η οποία είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ, αν τη χρησιμοποιήσει μέχρι τις 15 Ιουλίου. Στην πραγματικότητα, ο ΠΑΟΚ έχει 7-8 μέρες να αποφασίσει αν θα κάνει την κίνηση για τον Κροάτη φορ, ώστε να πληρώσει τη ρήτρα.

Η περίπτωση του Πέτκοβιτς είχε απασχολήσει τον ΠΑΟΚ και με το τέλος του πρωταθλήματος, τότε ωστόσο επέλεξε να δει τις άλλες επιλογές του στην αγορά.

Σε κάθε περίπτωση, για τη θέση του φορ ο ΠΑΟΚ δεν δείχνει καμιά φοβερή βιασύνη. Από την ώρα που υπάρχει μια ασφάλεια με Σαμάτα και Τόμας, και με δεδομένο ότι είναι αποφασισμένος να ξοδέψει αρκετά εκατομμύρια, φαίνεται ότι ο ΠΑΟΚ θέλει να δει και τί επιλογές θα βγουν στην πορεία στην αγορά και να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version