Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μάλμε δεν είναι φόβητρο, αλλά ούτε “παίξε, γέλασε”…

Δημοφιλή

Το πρώτο βήμα, που ήταν και το πιο εύκολο, έγινε και τώρα αρχίζει σιγά σιγά να σοβαρεύει το πράγμα. Η Μάλμε δεν έχει καμία σχέση με την Μπόρατς και ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να παρουσιάσει μια εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση μ΄ αυτή που παρουσίασε κόντρα στους Βόσνιους, για να μη μπλέξει με τους Σουηδούς.

Στα δύο παιχνίδια με την Μπόρατς ο ΠΑΟΚ έδωσε την εικόνα μιας ομάδας που παίζει τα τελευταία φιλικά προετοιμασίας, της λείπει ο ρυθμός και η ενέργεια, αλλά αυτά είναι φυσιολογικά για την εποχή, παρότι πλέον όλοι γνωρίζουν ότι τέλη Ιουλίου υπάρχουν κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια, οπότε πρέπει να κάνουν τον προγραμματισμό τους.

Αυτό που δεν ήταν και τόσο φυσιολογικό στα παιχνίδια με τους Βόσνιους, είναι το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν έδειξε να είναι πολύ καλά προετοιμασμένος πνευματικά, μπήκε στα παιχνίδια με νωθρότητα, έχασε μονομαχίες, έκανε μια αδύναμη ομάδα να πιστεύει ότι κάτι θα πάρει.

Κόντρα στους Σουηδούς δεν περιμένουμε μεταμόρφωση στο κομμάτι του ρυθμού και της ενέργειας, παρότι ο ΠΑΟΚ θα είναι κάπως βελτιωμένος.

Αυτό που σίγουρα περιμένουμε είναι να δούμε μια ομάδα, που θα μπει στο γήπεδο να πολεμήσει, σα να δίνει την τελευταία μάχη του πολέμου, μια ομάδα 100% συγκεντρωμένη στο στόχο της, μια ομάδα που δώσει στον αντίπαλό της από την αρχή να καταλάβει ότι δεν έχει τύχη.

Η Μάλμε δεν είναι φόβητρο, αλλά δεν είναι και “παίξε, γέλασε”. Εχει αρκετή ποιότητα, είναι από τις ποιοτικότερες σκανδιναβικές ομάδες, το πρωτάθλημα είναι σε εξέλιξη, είναι σε φουλ φόρμα.

Αν ο ΠΑΟΚ της δώσει το δικαίωμα να το πιστέψει, δε θα έχει καλά ξεμπερδέματα…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία