Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μέρα του Γκόμεζ

Δημοφιλή

Ορμώμενος από τα γενέθλια του Τζόναθαν Γκόμεζ που ενσωμάτωσε στο έμψυχο δυναμικό του στη λογική της εξτρά πίεσης προς τον Ράχμαν Μπάμπα στον εσωτερικό ανταγωνισμό, ο ΠΑΟΚ επικοινώνησε τις ευχές του στον Αμερικανομεξικανό ακραίο μπακ. «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 21χρόνια πολλά με υγείαευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων από την ασπρόμαυρη ΠΑE.

Αναλυτικότερα όσα επισημαίνονται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ εύχεται ολόθερμα στον Τζόναθαν Γκόμεζ, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 21, χρόνια πολλά με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες τόσο σε προσωπικό όσο και ομαδικό επίπεδο. Ο Τζόναθαν Γκόμεζ γεννήθηκε στις 1 Σεπτεμβρίου 2003 στο Ντάλας του Τέξας, με ρίζες από το Μεξικό. Ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 12 ετών στις ακαδημίες της Ντάλας, πριν μετακομίσει στην ακαδημία της Λούισβιλ Σίτυ.

Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με την Λούισβιλ Σίτυ το 2020, όπου σε δύο σεζόν κατέγραψε 39 συμμετοχές, σημειώνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας 10 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2022, ο Γκόμεζ έγινε κάτοικος Ισπανίας για λογαριασμό της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Ο νεαρός αριστερός μπακ συνέχισε να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στη Segunda Division και τη δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετρώντας 43 συμμετοχές, ένα γκολ και μία ασίστ.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Τζόναθαν Γκόμεζ έχει εκπροσωπήσει τόσο τις εθνικές ομάδες νέων των Ηνωμένων Πολιτειών όσο και του Μεξικού. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε έναν αγώνα με την ανδρική εθνική ομάδα του Μεξικού εναντίον της Γουατεμάλας, ενώ πρόσφατα εκπροσώπησε και την ανδρική εθνική ομάδα των ΗΠΑ, καταγράφοντας δύο συμμετοχές σε φιλικούς αγώνες εναντίον της Βοσνίας και της ΣερβίαςΟ νεαρός αριστερός αμυντικός ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο της καριέρας του στη Θεσσαλονίκη, φορώντας την ασπρόμαυρη φανέλα και προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο. Χρόνια Πολλά Τζόναθαν!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία