Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μισή Τουρκία έβλεπε… ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Καθήλωσε τους Τούρκους η μετάδοση του αγώνα από το εθνικής εμβέλειας κανάλι TRT ανάμεσα στη Γαλατασαράι και τον ΠΑΟΚ με φόντο την πρεμιέρα των δύο ομάδων στο League Phase του UEFA Europa League δεδομένου πως άγγιξε υψηλά ποσοστά προβολής, συνιστώντας το πρόγραμμα με την υψηλότερη τηλεθέαση στη χώρα.

Ενδεικτικό πως περίπου 1 στους 2 Τούρκους και συγκεκριμένα το 48,26% της χώρας κάθισε μπροστά από την τηλεόρασή του Τετάρτη βράδυ προκειμένου να παρακολουθήσει τα «λιοντάρια» απέναντι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ σε μία ευρωπαϊκή πρόκληση για τους «ασπρόμαυρους» που έφυγαν με άδεια χέρια από την Κωνσταντινούπολη. Οι οπαδοί της «Cimbom» τρέφουν μεγάλη αγάπη για την ομάδα τους αλλά και δίψα για επιτυχίες, πόσω μάλλον στο ευρωπαϊκό στερέωμα ενώ εκ των προτέρων η συνάντηση με το γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου προσέλκυσε το ενδιαφέρον της γειτονικής χώρας με δεδομένη και την υψηλή ζήτηση των εισιτηρίων.

Τι κι αν το Αλί Σαμί Γεν ήταν γεμάτο παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων, ο αγώνας της πρεμιέρας με ελληνοτουρκικό ενδιαφέρον, ήταν το τηλεοπτικό πρόγραμμα που κέρδισε κατά κράτος τη «μάχη» στην τηλεόραση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χάνει ΠΑΟΚ ο Γιόρο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε τη «μάχη» το καλοκαίρι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και πήρε από τη Λιλ τον 18χρονο...

Στην ίδια κατηγορία