Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπάνια Λούκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Δημοφιλή

Μετά από ένα… μαραθώνιο παιχνίδι η Μπάνια Λούκα πήρε την πρόκριση επί της Εγνατία στα πέναλτι με 1-4. Η κανονική διάρκεια, αλλά και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το σκορ στο 2-1.

Έτσι, το βράδυ της 24ης του Ιούλη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα από τη Βοσνία στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Εγνατία μπήκε φουριόζα στο ματς και στην πρώτη της καλή στιγμή ευτύχησε ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο 17’ ο Ιμπραχίμογλου με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή κλειστή γωνία του Σισκόφσκι.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ωστόσο, βρήκε απάντηση. Στο 30’ ο Γιόβο Λούκιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με δεξί σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Το ματς ήταν πλέον στην κόψη του ξυραφιού. Στο 39’ ο Σισκόφσκι απέκρουσε σουτ του Ντουκούο, ενώ στο 41’ η Μπάνια Λούκα απείλησε, αλλά ο Σέρι απέκρουσε την προσπάθεια του Βούκοβιτς. Το ημίχρονο έκλεισε με φάση για τους γηπεδούχους, όμως, ο Σισκόφσκι είχε απάντηση στην απειλή του Ντουλίσε.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λούσκγια στο 47’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκοπιανό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 49’ ο Καρόλινα, αστόχησε για την Μπάνια Λούκα, όπως και ο Λούκσγια για την Εγνατία στο 60’ και στο 63’.

Στην παράταση τα νεύρα κυριάρχησαν και στο 94’ αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Μλάντεν Ζίζοβιτς. Οι δύο ομάδες, παρά τις προσπάθειές τους δεν βρήκαν γκολ κι έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όποι οι Βόσνιοι ήταν πιο ψύχραινοι, οι Αλβανοί έχασαν δύο πέναλτι και η διαδικασία κρίθηκε με 4-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Η ΑΕΚ νίκησε με βοήθεια

Στην κορυφή της Super League ανέβηκε η ΑΕΚ, επικρατώντας 2-0 του Βόλου σε ματς με το οποίο ολοκληρώθηκε η...

Στην ίδια κατηγορία