Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπάνια Λούκα αντίπαλος του ΠΑΟΚ!

Μετά από ένα… μαραθώνιο παιχνίδι η Μπάνια Λούκα πήρε την πρόκριση επί της Εγνατία στα πέναλτι με 1-4. Η κανονική διάρκεια, αλλά και η παράταση ολοκληρώθηκαν με το σκορ στο 2-1.

Έτσι, το βράδυ της 24ης του Ιούλη ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ομάδα από τη Βοσνία στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η Εγνατία μπήκε φουριόζα στο ματς και στην πρώτη της καλή στιγμή ευτύχησε ν’ ανοίξει το σκορ.

Στο 17’ ο Ιμπραχίμογλου με δεξί σουτ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στην αριστερή κλειστή γωνία του Σισκόφσκι.

Η Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ωστόσο, βρήκε απάντηση. Στο 30’ ο Γιόβο Λούκιτς έκανε ωραία ατομική ενέργεια και με δεξί σουτ από το όριο της μεγάλης περιοχής κι αφού η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Το ματς ήταν πλέον στην κόψη του ξυραφιού. Στο 39’ ο Σισκόφσκι απέκρουσε σουτ του Ντουκούο, ενώ στο 41’ η Μπάνια Λούκα απείλησε, αλλά ο Σέρι απέκρουσε την προσπάθεια του Βούκοβιτς. Το ημίχρονο έκλεισε με φάση για τους γηπεδούχους, όμως, ο Σισκόφσκι είχε απάντηση στην απειλή του Ντουλίσε.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο δραστήριοι και στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Λούσκγια στο 47’ δεν κατάφερε να νικήσει τον Σκοπιανό γκολκίπερ των φιλοξενούμενων, ενώ στο 49’ ο Καρόλινα, αστόχησε για την Μπάνια Λούκα, όπως και ο Λούκσγια για την Εγνατία στο 60’ και στο 63’.

Στην παράταση τα νεύρα κυριάρχησαν και στο 94’ αποβλήθηκε ο τεχνικός των φιλοξενούμενων Μλάντεν Ζίζοβιτς. Οι δύο ομάδες, παρά τις προσπάθειές τους δεν βρήκαν γκολ κι έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι, όποι οι Βόσνιοι ήταν πιο ψύχραινοι, οι Αλβανοί έχασαν δύο πέναλτι και η διαδικασία κρίθηκε με 4-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Ξανά ματσάρες στο Champions League

Είκοσι οκτώ γκολ χθες στην πρεμιέρα της «νέας εποχής» του Champions League, 13 σήμερα στο δεύτερο «πιάτο» της 1ης...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version