Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπόρατς έκανε μεταγραφή

Τον 24χρονο Κροάτη κεντρικό χαφ Ντίνο Σκόρουπ απέκτησε η Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Σκόρουπ αναδείχτηκε από τις υποδομές της Χάιντουκ, ωστόσο με την ομάδα του Σπλιτ αγωνίστηκε μόλις μία φορά. Την περσινή σεζόν διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Βοσνίας με τη φανέλα της Γκόμπελα.

«Ξέρω πολλούς παίκτες και θα ταιριάξω γρήγορα. Γνωρίζω καλά τους στόχους του συλλόγου και ανυπομονώ για μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Ξέρω ότι πρέπει να παλέψω για τη θέση μου στην ομάδα με σκληρή δουλειά και είμαι έτοιμος για αυτό. Έχουμε μια μεγάλη και κουραστική σεζόν μπροστά μας, παίζουμε και ευρωπαϊκά ματς και είμαι πεπεισμένος ότι μας περιμένουν πολλές επιτυχίες» είπε ο Σκόρουπ, που ήδη άρχισε προπονήσεις με τη νέα του ομάδα.

Από την πλευρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μπόρατς, Όλιβερ Γιάντριτς, σημείωσε: «Ο Ντίνο έχει μια εξαιρετική σεζόν πέρσι στο πρωτάθλημα Βοσνίας. Στο χέρι του είναι να συνεχίσει να παίζει σε αυτόν το ρυθμό και να ‘επιβληθεί’ στο προπονητικό επιτελείο με τη δουλειά του. Χαίρομαι που επέλεξε το σύλλογό μας, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τον ανταγωνισμό στη μεσαία γραμμή».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version