Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Μπροκάρντο παραμένει «ασπρόμαυρη»

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ, ανακοίνωσαν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Χάντμπολ γυναικών, ΠΑΟΚ mαteco, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, για την αγωνιστική χρονιά 2024-2025.

Η Βραζιλιάνα περιφερειακός, γεννημένη το 1991 και με ύψος 168cm, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», εξαργυρώνοντας την πολύ καλή περσινή παρουσία της, η οποία συνέβαλλε στην κατάκτηση του σούπερ καπ και του κυπέλλου Ελλάδος.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ mαteco, η Μπάρμπαρα Μπροκάρντο, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για την τέταρτη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Εύχομαι να έχουμε μία υπέροχη σεζόν με πολλές καλές στιγμές αλλά και το πιο σημαντικό, υγεία, ώστε να κάνουμε την δουλειά μας στο 100%!».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία