Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η μυθική απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στην ΑΕΚ πήρε βραβείο! (video)

Ένα ακόμα βραβείο προέκυψε από το μεγάλο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, που έβαλε ξανά τον Δικέφαλο σε ράγες τίτλου, σημαίνοντας τη μεγάλη αντεπίθεση που κατέληξε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πιο συγκεκριμένα, η απίθανη επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στον Πινέδα, που κράτησε το σκορ στο 1-1, αναδείχθηκε από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως η κορυφαία στιγμή του μήνα Απριλίου.

Όπως αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

«Η… μυθική επέμβαση του Ντόμινικ Κοτάρσκι στο πλασέ του Πινέδα στο ντέρμπι της Τούμπας αναδείχθηκε από όλους εσάς ως PAOK TV Play of the Month για τον Απρίλιο.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο ντέρμπι τίτλου με την ΑΕΚ στην Τούμπα, πήρε το προβάδισμα, αλλά η Ένωση έβγαλε αντίδραση. Ισοφάρισε με τον Πινέδα και προσπάθησε να χτίσει πάνω στο μομέντουμ της ώστε να πάρει το προβάδισμα. Υπολόγισε όμως χωρίς τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Ο διεθνής Κροάτης κίπερ δικαιολόγησε τον τίτλο του Mr.Fantastic. Στο 19′ ο Ελίασον έβγαλε μία εξαιρετική μπαλιά, ο Πινέδα πλάσε μέσα από τη μικρή περιοχή, αλλά ο Κοτάρσκι ήταν εκεί.

Μία επέμβαση πραγματική απίθανη από τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου, που θα παίζει σε βίντεο με highlights για πολλά χρόνια.H απόκρουση του Κοτάρσκι συγκέντρωσε το 46,64% των ψήφων του κοινού και του χάρισε την κορυφή στην ψηφοφορία για το PAOK TV Play of the Month Απριλίου, μετά από σκληρή μάχη με τους δύο αριστεροπόδαρους στόπερ της ομάδας μας.

Στη δεύτερη θέση, στα σημεία, έμεινε το καταπληκτικό μπλοκ του Κουλιεράκη στην προσπάθεια του Γιόνσον μέσα στην περιοχή, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η κίνηση του Γιάννη Μιχαηλίδη στο γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λαμία στο γήπεδο της Τούμπας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Αυτό που δεν ήξερε κανείς για τον Μέσι

Παρά το γεγονός ότι καταδιώκεται συνεχώς από τα ΜΜΕ, ο Αργεντινός αστέρας, Λιονέλ Μέσι διατηρεί όσο το δυνατόν περισσότερη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version