Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πιο μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία

Δημοφιλή

Μια δική του πρόκριση κλώτσησε ο ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε στα πέναλτι με 6-5, κι αφού μέχρι τις καθυστερήσεις της παράτασης προηγούνταν με 2-0, όταν δέχτηκε το γκολ από τον Λημνιό.

Στα πέναλτι ο Δικέφαλος είχε τρεις ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση, αλλά Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Οτο δεν τα κατάφεραν.

Mόλις στο 4΄ ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να κάνει την πρώτη παρέμβαση στο παιχνίδι, βάζοντας τον Κουλιεράκη στη θέση του Μιχαηλίδη, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Οι μεγάλες φάσεις του α΄ μέρους ανήκαν στον ΠΑΟΚ. Στο 14΄ ο Ντραγκόφσκι εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Σβαμπ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αυστριακός χαφ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έπιασε το σουτ, όπως θα ήθελε. Στο 40΄ ο Ντραγκόφσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τόμας, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Κεντζιόρα είχε ανακόψει αποτελεσματικά τον Ιωαννίδη.

Στο 50΄ και πάλι ο Ντραγκόφσκι έδιωξε το σουτ του Τόμας και στη συνέχεια ο Γεντβάι παραχώρησε κόρνερ στο σουτ του Κωνσταντέλια. Στο 64΄ το σουτ του Μεϊτέ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντραγκόφσκι, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κατάφερε ν΄ ανοίξει το σκορ. Ηταν η προσπάθεια του Οτο, ο οποίος έκανε την πάσα στον Ζίβκοβιτς κι ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι.

Στο 81΄ ο Κωνσταντέλιας είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Οζντόεφ σπατάλησε μια πολύ καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου της έξτρα διάρκειας ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ κι ο Κεντζιόρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι.

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Μπάμπα χτύπησε άσχημα σε σύγκρουσή του με τον Βαγιαννίδη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες (είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από τον Λουτσέσκου). Προς στιγμή επικράτησε μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Μπάμπα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Και στην τελευταία φάση της παράτασης ο Λημνιός μείωσε σε 2-1, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

Σπόραρ απόκρουση Κοτάρσκι

Κουλιεράκης 0-1

Γερεμέγιεφ 1-1

Μουργκ 1-2

Μπακασέτας 2-2

Κεντζιόρα 2-3

Κώτσιρας 3-3

Μεϊτέ 3-4

Μλαντένοβιτς 4-4

Ντεσπόντοφ απόκρουση Ντραγκόφσκι

Λημνιός άουτ

Οζντόεφ απόκρουση Ντραγκόφσκι

Μαντσίνι 5-4

Μάρκος Αντόνιο 5-5

Αράο δοκάρι

Οτο απόκρουση Ντραγκόφσκι

Σένκεφελντ 6-5

Σαμάτα άουτ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι (57΄ Σένκεφελντ), Ζέκα (76΄ Βαγιαννίδης), Bιλένα (85΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (85΄ Λημνιός), Μπερνάρ (106΄ Γερεμέγιεφ), Μπακασέτας, Ιωαννίδης (76΄ Σπόραρ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (4΄ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ (74΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (85΄ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (109΄ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (74΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (74΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία