Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πιο μεγάλη ποδοσφαιρική αδικία

Μια δική του πρόκριση κλώτσησε ο ΠΑΟΚ, που αποκλείστηκε στα πέναλτι με 6-5, κι αφού μέχρι τις καθυστερήσεις της παράτασης προηγούνταν με 2-0, όταν δέχτηκε το γκολ από τον Λημνιό.

Στα πέναλτι ο Δικέφαλος είχε τρεις ευκαιρίες να πάρει την πρόκριση, αλλά Ντεσπόντοφ, Οζντόεφ και Οτο δεν τα κατάφεραν.

Mόλις στο 4΄ ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να κάνει την πρώτη παρέμβαση στο παιχνίδι, βάζοντας τον Κουλιεράκη στη θέση του Μιχαηλίδη, που αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Οι μεγάλες φάσεις του α΄ μέρους ανήκαν στον ΠΑΟΚ. Στο 14΄ ο Ντραγκόφσκι εξουδετέρωσε την κεφαλιά του Σβαμπ, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Αυστριακός χαφ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έπιασε το σουτ, όπως θα ήθελε. Στο 40΄ ο Ντραγκόφσκι έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Τόμας, ενώ τρία λεπτά νωρίτερα ο Κεντζιόρα είχε ανακόψει αποτελεσματικά τον Ιωαννίδη.

Στο 50΄ και πάλι ο Ντραγκόφσκι έδιωξε το σουτ του Τόμας και στη συνέχεια ο Γεντβάι παραχώρησε κόρνερ στο σουτ του Κωνσταντέλια. Στο 64΄ το σουτ του Μεϊτέ έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντραγκόφσκι, ενώ οχτώ λεπτά αργότερα ο ΠΑΟΚ κατάφερε ν΄ ανοίξει το σκορ. Ηταν η προσπάθεια του Οτο, ο οποίος έκανε την πάσα στον Ζίβκοβιτς κι ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι.

Στο 81΄ ο Κωνσταντέλιας είχε μεγάλη ευκαιρία για να σκοράρει, αλλά το σουτ που επιχείρησε, έφυγε λίγο έξω από την εστία των γηπεδούχων, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Οζντόεφ σπατάλησε μια πολύ καλή ευκαιρία για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του.

Το παιχνίδι πήγε στην παράταση και στο φινάλε του α΄ ημιχρόνου της έξτρα διάρκειας ο ΠΑΟΚ πέτυχε το 2-0. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε κόρνερ κι ο Κεντζιόρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντραγκόφσκι.

Λίγα λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα ο Μπάμπα χτύπησε άσχημα σε σύγκρουσή του με τον Βαγιαννίδη και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει και να ολοκληρώσει το παιχνίδι με δέκα παίκτες (είχαν γίνει όλες οι αλλαγές από τον Λουτσέσκου). Προς στιγμή επικράτησε μεγάλη ανησυχία για την κατάσταση του Μπάμπα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Και στην τελευταία φάση της παράτασης ο Λημνιός μείωσε σε 2-1, στέλνοντας το παιχνίδι στα πέναλτι.

Η σειρά των πέναλτι:

Σπόραρ απόκρουση Κοτάρσκι

Κουλιεράκης 0-1

Γερεμέγιεφ 1-1

Μουργκ 1-2

Μπακασέτας 2-2

Κεντζιόρα 2-3

Κώτσιρας 3-3

Μεϊτέ 3-4

Μλαντένοβιτς 4-4

Ντεσπόντοφ απόκρουση Ντραγκόφσκι

Λημνιός άουτ

Οζντόεφ απόκρουση Ντραγκόφσκι

Μαντσίνι 5-4

Μάρκος Αντόνιο 5-5

Αράο δοκάρι

Οτο απόκρουση Ντραγκόφσκι

Σένκεφελντ 6-5

Σαμάτα άουτ

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Μλαντένοβιτς, Αράο, Γεντβάι (57΄ Σένκεφελντ), Ζέκα (76΄ Βαγιαννίδης), Bιλένα (85΄ Μαντσίνι), Παλάσιος (85΄ Λημνιός), Μπερνάρ (106΄ Γερεμέγιεφ), Μπακασέτας, Ιωαννίδης (76΄ Σπόραρ).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Οτο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης (4΄ Κουλιεράκης), Μπάμπα, Σβαμπ (74΄ Οζντόεφ), Μεϊτέ, Ζίβκοβιτς (85΄ Μουργκ), Κωνσταντέλιας (109΄ Μάρκος Αντόνιο), Τάισον (74΄ Ντεσπόντοφ), Τόμας (74΄ Σαμάτα).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Καραπαπάς για ΑΕΚ – Βόλος: «Αν αυτό δεν είναι αλλοίωση τότε ποιο είναι;»

Θέση για τη διαιτησία του Βασίλη Φωτιά στο ΑΕΚ - Βόλος πήρε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς,...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version