Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρεμιέρα της ταλαιπωρίας

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ σήμερα 24/7 μπαίνει στη μάχη για να πραγματοποιήσει το όνειρο αναφορικά με την είσοδο στη League Stage του Champions League.

Βέβαια, όλο αυτό γίνεται με φόντο την πρεμιέρα των νέων μέτρων αναφορικά με την είσοδο στα γήπεδο. Προφανώς πρόκειται για έναν μέτρο-νόμο χωρίς καμία λογική που ουσιαστικά διώχνει κόσμο από το γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε αυτό με ανακοίνωση της, τονίζοντας πως από τις 16:30 θα υπάρχει τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων.

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο Δικέφαλος για αυτό:

«Ο κάθε φίλαθλος που έρχεται στο γήπεδο θα πρέπει να έχει κάνει εγγραφή στο gov.gr και να εισάγει τον κωδικό του εισιτηρίου του, προκειμένου να λάβει το QR Code με το οποίο θα μπει στο γήπεδο. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να ολοκληρώσουν άμεσα την διαδικασία, καθώς είναι επικίνδυνο αν γίνουν μαζικές ταυτοποιήσεις τις τελευταίες ώρες πριν τον αγώνα, να δημιουργηθεί πίεση στο σύστημα και να προκληθούν καθυστερήσεις και συνωστισμός.

Περιμετρικά του γηπέδου θα υπάρχουν προέλεγχοι.

Το τμήμα επίλυσης προβλημάτων εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό από τις 16:30 προκειμένου να βοηθήσει όσους φιλάθλους έχουν πρόβλημα με την είσοδό τους στο γήπεδο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία προσθήκης του ψηφιακού εισιτηρίου στο Ggr Wallet από την αγορά του και εντεύθεν. Για οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα παρουσιαστεί σχετικά με την προσθήκη στο Gov.gr Wallet ή τυχόν δυσλειτουργίες ή άτομα που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό, θα πρέπει να ανατρέξουν αποκλειστικά στο Gov.gr Εξυπηρέτηση Πολίτη (support.gov.gr) & https://wallet.gov.gr/support.

Θυμίζουμε στους φιλάθλους μας ότι η χρονιά ξεκινάει με την Θύρα 4 να τελεί σε τιμωρία υπό αναστολή. Αυτό σημαίνει πως η παραμικρή αβλεψία θα οδηγήσει σε αυτόματη ποινή δυο αγωνιστικών με κλειστό το πέταλο, που τόσα μας πρόσφερε όλες τις προηγούμενες σεζόν. Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε η ομάδα να μην στερηθεί την παρουσία του κόσμου σε κανένα παιχνίδι».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Πανικός στην Νεάπολη για τους Πρωταθλητές Ελλάδας!

Ένα τεράστιο ασπρόμαυρο πάρτι στήθηκε στη Νεάπολη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Βαλκανικής Πλατείας, με τους οργανωμένους οπαδούς του...

Στην ίδια κατηγορία