Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… πρεμιέρα του Λόβρεν (video)

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με το σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας, ο ΠΑΟΚ «άνοιξε» τον κύκλο προπονήσεών του ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στο Βόλο για την αγωνιστική της Stoiximan Super League. Νέο πρόσωπο της σημερινής συνάντησης μετά το ρεπό της Δευτέρας (17.09) ήταν ο Ντέγιαν Λόβρεν, έχοντας ανακοινωθεί πρωτίστως από τους «ασπρόμαυρους» προκειμένου να ενταχθεί το συντομότερο δυνατόν στο γκρουπ του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τάρικ Τισουντάλι, Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής ακολούθησαν ατομικά προγράμματα προετοιμασίας ενώ όσοι βρέθηκαν στην αρχική 11αδα κόντρα στον Παναθηναϊκό πραγματοποίησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, με τους υπόλοιπους να δουλεύουν στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ανάπτυξη και το δίτερμα υψηλής έντασης. Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ απομονώθηκαν οι αντιπροσωπευτικότερες στιγμές του σημερινού προγράμματος, όπως ακριβώς και η πρεμιέρα του Ντέγιαν Λόβρεν.

Δείτε παρακάτω τα highlights από τη σημερινή προπόνηση ενόψει Βόλου:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία