Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προσαρμογή του Τσάλοφ και ο κομβικός Οζντόεφ

Παίρνοντας τη σκυτάλη μετά τον Αντώνη Τσιφτσή που σε τοποθετήσεις του στη NOVA άγγιξε ζητήματα προσαρμογής και υψηλών απαιτήσεων, ο Φέντορ Τσάλοφ που κατέγραψε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Μάλμε, σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι επισήμανε για την ετοιμότητά του και τον χρόνο προσαρμογής του ότι «είναι πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα είναι ανοιχτοί άνθρωποι και αισθάνθηκα άμεσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα που ήρθα».

Αναλυτικότερα όσα είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA: «Αισθάνομαι πολύ καλά με την ομάδα. Όλοι με έχουν βοηθήσει για την προσαρμογή μουτο αισθάνομαι κάθε μέρα. Είναι πάρα πολύ καλό το γεγονός ότι όλοι στην ομάδα είναι ανοιχτοί άνθρωποι και αισθάνθηκα άμεσα ευπρόσδεκτος από την πρώτη μέρα που ήρθα. Το καταλαβαίνεις αυτό σε όλη την πόληόλοι ζουν για το ποδόσφαιρο. Αυτό θα με βοηθήσει πολύ και δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να προσαρμοστώ».

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Φέντορ Τσάλοφ για την αποχώρησή του από τη Ρωσία μετά από μία ποδοσφαιρική καριέρα αφιερωμένη σε εδάφη της πατρίδας του, διαδραμάτισε και ο συμπατριώτης του στον ΠΑΟΚ, Μάγκομεντ Οζντόεφ, που όπως σημείωσε χαρακτηριστικά «ήμασταν συμπαίκτες στην εθνική Ρωσίαςτον πήρα αμέσως τηλέφωνο και μου είπε τα καλύτερα για την ομάδα. Μου άρεσε το πρότζεκτ που μου παρουσίασαν, ήθελα να αγωνιστώ στον ΠΑΟΚ και νομίζω πως τελικά ήταν μια εύκολη απόφαση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version