Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προσαρμογή του Τσιφτσή και το νέο του σπίτι

Δημοφιλή

Όπως διαβάσατε νωρίτερα αναφορικά με τις προσωπικές του τοποθετήσεις στην κάμερα της NOVA, ο Αντώνης Τσιφτσής «άνοιξε» για πρώτη φορά τα χαρτιά του ενόψει της πρεμιέρας του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό (17.08) στο ελληνικό πρωτάθλημα, «αγγίζοντας» μεταξύ άλλων ζητήματα προσαρμογής και υψηλών απαιτήσεων. Παράλληλα, σχολίασε και τον εσωτερικό ανταγωνισμό στους τερματοφύλακες με αναφορά και στον Ντόμινικ Κοτάρσκι που «είναι πολύ καλό παιδίσοβαρός επαγγελματίας παίρνω πολλά από εκείνον και από τις προπονήσεις».

Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως φρόντισε να τοποθετηθεί και στο νέο περιβάλλον που συνάντησε στον ΠΑΟΚ με υψηλότερες απαιτήσεις εν συγκρίσει με τις προηγούμενες θητείες του ως τερματοφύλακας, κάνοντας σαφές ότι αισθάνεται σαν στο… σπίτι του. «Η ομάδα σε βοηθάει να αισθανθείς σαν στο σπίτι σου. Δεν σου βάζει άγχος και πίεση, απλώς ο κόσμος θέλει να σε βλέπει να κερδίζεις. Οπότε πρέπει να κερδίζουμε ακόμη και στις προπονήσεις».

Με δεδομένη την απουσία του Ντόμινικ Κοτάρσκι που επισπεύδει την πρώτη του επίσημη συμμετοχή με την ασπρόμαυρη φανέλα, ο Αντώνης Τσιφτσής τόνισε χαρακτηριστικά ότι «έχω δουλέψει πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι είμαι έτοιμος για το αυριανό ματς. Περαστικά στον Ντόμινικ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία