Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρώτη… αποστολή του ΠΑΟΚ Β

Δημοφιλή

Έτοιμος για πρεμιέρα και επιστροφή στο χορτάρι ο ΠΑΟΚ Β κόντρα στον ΠΟΤ Ηρακλή στη Super League 2, με τη δεύτερη ομάδα των «ασπρόμαυρων» να ολοκληρώνει τον κύκλο προετοιμασίας της ενόψει της πρώτης επίσημης αγωνιστικής της υποχρέωσης που έχει οριστεί την αυριανή (22.09) μέρα στο γήπεδο του Μακεδονικού.

Από πλευράς «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στην επίσημη ιστοσελίδα της επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι: Πατάει χορτάρι αύριο 22.09 ο ΠΑΟΚ Β, ο οποίος υποδέχεται τον ΠΟΤ Ηρακλής Φούρνοι Βενέτη στις 17:00 στο γήπεδο του Μακεδονικού για την αγωνιστική της Super League 2. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την υβριδική τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η ομάδα προπονήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Μακεδονικού, επικεντρωμένη στο τακτικό κομμάτι και στις στατικές φάσεις. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζει το τεχνικό team, εξαιρουμένου προφανώς του Κιτσάκη που δεν έχει επανέλθει από τον περσινό τραυματισμό του, αλλά και του Καστίδη που αντιμετωπίζει κάποιες ενοχλήσεις.

Την αποστολή για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Μοναστηρλής , Ναντέρ, Νικολακούλης, Λαγωνίδης, Σινανάι, Κωττάς, Τασιούρας, Φίλων, Δεληγιάννης, Τσαούσης, Τσοπούρογλου, Γρόσδης, Καλόγηρος, Γκούμας, Ρουμιάντσεβ, Σμυρλής, Μπράντονιτς, Αδάμ, Κανίς, Ουρτάδο, Γκιτέρσος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τσαγκαράκη-Κουμπαράκη που είδατε πέναλτι; (pic)

Με τους χειρότερους οιωνούς ελέω… Τσαγκαράκη και Κουμπαράκη ξεκίνησε το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ στο Βόλο, αφού μόλις στο...

Στην ίδια κατηγορία