Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η πρώτη… αποστολή του Σόλα!

Δημοφιλή

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα αναφορικά με τους «εκλεκτούς» του Ράζβαν Λουτσέσκου ενόψει της πρεμιέρας του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό, ο ΠΑΟΚ καλείται να διαχειριστεί τις απουσίες των Ντόμινικ Κοτάρσκι, Ράχμαν Μπάμπα, Γιόνι Ότο, Γιάννη Μιχαηλίδη (σ.σ αναμενόμενη απουσία δεδομένης της κόκκινης κάρτας με τον Άρη), Τάισον και Άλι Σαμάτα.

Σύμφωνα με την ασπρόμαυρη ΠΑΕ κατά την επίσημη αναφορά που εξέδωσε πριν τον αγώνα με τους Σερραίους αναφορικά με το ιατρικό δελτίο «ο Κοτάρσκι συνέχισε με θεραπεία, καθώς έχει ακόμα ράμματα στο χέρι, ενώ θεραπεία έκανε κι ο Τάισον. Ο Γιόνι Όττο ακολούθησε μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς, ενώ ο Μπάμπα έκανε ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης».

Αντ΄αυτών των προβλημάτων τραυματισμού ο Σόλα καταγράφει την παρθενική του συμμετοχή σε αποστολή του ΠΑΟΚ δεδομένου πως δεν συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα όπως οι Τάρικ Τισουντάλι και Φέντορ Τσάλοφ. Συνεπώς, αναμένεται να πάρει για πρώτη φορά «γεύση» από την Τούμπα, σημειώνοντας τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά με την ασπρόμαυρη φανέλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία