Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η… πρωτιά του Σβαμπ

Ο πρώτος απαιτητικός κύκλος αγώνων έχει ολοκληρωθεί για τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν τη βοήθεια του φίλαθλου κοινού τους προκειμένου να αναδείξουν τον πολυτιμότερο παίκτη πριν τη διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων λόγω των εθνικών ομάδων. Κάτι που σημαίνει ότι «κουβαλούν» στα πόδια τους αρκετές υποχρεώσεις που διαμορφώνουν χρήσιμες στατιστικές ενδείξεις, με τον Στέφαν Σβαμπ να καταλαμβάνει την πρωτιά στις πάσες που μοίρασε.

Ενδεικτικό ότι ο Αυστριακός χαφ έχει τροφοδοτήσει τους συμπαίκτες του 101 φορές, με τους Ράχμαν Μπάμπα και Μάγκομεντ Οζντόεφ να ακολουθούν με 70 και 63 πάσες αντιστοίχως. Τάισον (61) και Τόμας Μουργκ (59) συνθέτουν την υπόλοιπη πεντάδα του αγωνιστικού τμήματος που αφήνει τα πρώτα δείγματα «γραφής» του.

Μιλώντας στο FORZAonline κατόπιν λήξης της τελευταίας χρονικά αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, ο Στέφαν Σβαμπ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «βρισκόμαστε στο 100% όσον αφορά στην ετοιμότητά μας. Έχουμε ήδη αρκετά παιχνίδια στα πόδια μας και είναι πολύ σημαντικές και οι τελευταίες μεταγραφές που έχουν γίνει. Την περσινή σεζόν το ροτέισον έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Τους χρειαζόμαστε όλους με σκοπό η ομάδα να παρουσιάζεται όσο πιο φρέσκια γίνεται στον αγωνιστικό χώρο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version