Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η προτροπή της Γκοντσάροβα στους ΠΑΟΚτσήδες

Δημοφιλή

Ανακατατάξεις υπήρξαν εντός της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση για την ΕΠΟ δεδομένου πως η Μαρία Γκοντσάροβα προβιβάστηκε σε CEO των «ασπρόμαυρων», επικοινωνώντας τις πρώτες σκέψεις της αναφορικά με το νέο της πόστο. «Είμαι πολύ συγκινημένη για την μεγάλη υποστήριξη και τα μηνύματα που έλαβα» επισήμανε μεταξύ άλλων ενώ άξιο αναφοράς πως απέστειλε ένα ιδιαίτερο μήνυμα στους φίλους του Δικεφάλου ενόψει συνέχειας.

Πιο συγκεκριμένα, στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram προέτρεψε να «συνεχίστε να πιστεύετε και να υποστηρίζετε την ομάδα μαςΕίναι η πιο στέρεη βάση για τις επόμενες επιτυχίες» δίνοντας καθ΄αυτόν τον τρόπο το «στίγμα» της ενόψει συνέχειας, στην επόμενη για τον ΠΑΟΚ ημέρα χωρίς τον Μάκη Γκαγκάτση.

Υπενθυμίζουμε την ανάρτηση του επίσημου ΠΑΟΚ αναφορικά με την… προαγωγή της συνεργάτιδας του Ιβάν Σαββίδη: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως μετά την αποχώρηση του Μάκη Γκαγκάτση, νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος (CEO) αναλαμβάνει η Maria Goncharova. Η κυρία Goncharova είναι μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, υπεύθυνη για τα οικονομικά της εταιρίας από την πρώτη μέρα ανάληψης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Ιβάν Σαββίδη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Χαμός με Ρονάλντο στην Αλ Νασρ

Από την Άλ Νασρ διαψεύδουν ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει τον... έλεγχο του συλλόγου. Αλλαξε η τεχνική ηγεσία της Αλ...

Στην ίδια κατηγορία