Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Η Σερβία του Ζίβκοβιτς πάει με… φόρα στο Euro

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η Σερβία τον κύκλο των αγώνων προετοιμασίας της για το Euro, επικρατώντας με 3-0 της Σουηδίας στη Στοκχόλμη.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς ήταν και πάλι βασικός (στο 71΄ αντικαταστάθηκε από τον Γιόβιτς), έχοντας και την ασίστ στο πρώτο γκολ (18΄ Μιλίνκοβιτς). Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν κι οι Μίτροβιτς (60΄) και Τάντιτς (70΄).

Πλέον, ο Ζίβκοβιτς κι οι συμπαίκτες του μετράνε αντίστροφα για την έναρξη του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η πρεμιέρα της Σερβίας στο Euro θα γίνει την Κυριακή 16 του μηνός, όταν και τεθεί αντιμέτωπη με την Αγγλία. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στη φάση των ομίλων, όταν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σλοβενία, ενώ στις 25 του μηνός θα κοντραριστεί με τη Δανία για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων,

Το πότε θα ενσωματωθεί ο Ζίβκοβιτς στην καλοκαιρινή προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα εξαρτηθεί από το πόσο θα προχωρήσει η εθνική ομάδα της χώρας του στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, ο Ζίβκοβιτς θα τεθεί στη διάθεση του Λουτσέσκου αφού η αποστολή του Δικεφάλου θα έχει καταλύσει στο Χορστ της Ολλανδίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Η προϊστορία του… κλείνει το μάτι

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/9, 17:00) στο Πανθεσσαλικό απέναντι στο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version