Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Η συγκλονιστική στιγμή του Κωνσταντέλια

Ένα εγκληματικό μαρκάρισμα του Βερστράτε, που δεν τιμωρήθηκε ποτέ από τον ανεκδιήγητο διαιτητή Γκρίνφιλν ανάγκασε τον Κωνσταντέλια να αγωνίζεται τραυματίας στο τελευταίο ματς με τον Άρη.

Ακόμα κι έτσι, μπόρεσε να κάνει τα μαγικά του και να δημιουργήσει, μαζί με τους Μπράντον Τόμας και Τάισον μια ιστορική στιγμή, δηλαδή το γκολ που έστεψε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, για τέταρτη φορά στην ιστορία του.

Όταν ο… διαιτητής από το Ισραήλ έστειλε τον Γιάννη Μιχαηλίδη στα αποδυτήρια, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αποσύρθηκε στον πάγκο, για να περάσει ο Ιβάν Νέσμπεργκ και οι «ασπρόμαυροι» να διαχειριστούν αυτή τη νέα συνθήκη και να κατακτήσουν τον τίτλο, και πάλι, κόντρα σε όλους.

Ο χρόνος κυλούσε αργά, σα να είχε πατήσει κάποιος το κουμπί του slow motion. Η αγωνία βρισκόταν στο «ζενίθ» με τους ποδοσφαιριστές, τον πάγκο και κάθε καρδιά που χτυπάει σε ολόκληρο τον πλανήτη για τον ΠΑΟΚ να περιμένει το λυτρωτικό τελικό σφύριγμα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έχει απομονωθεί, δεν αντέχει να βλέπει τις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού. Σηκώνεται από τον πάγκο μόνο όταν ακούει τις αντιδράσεις του κόσμου του Άρη, στη χαμένη ευκαιρία του Ανσαριφάρντ στο 95′, στην τελευταία ουσιαστικά στιγμή.

Μια από τις πιο «δυνατές» στιγμές, όπως παρουσιάστηκε στο ντοκιμαντέρ του Δικεφάλου για την επική κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

RFS: Στον «αέρα» τα εισιτήρια με ΠΑΟΚ

Μπορεί η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την RFS στο «Daugava Stadium» να είναι προγραμματισμένη για τις 28 Νοεμβρίου, ωστόσο...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version