Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Σορετίρε είναι παντού!

Δημοφιλή

Κινήθηκε υπό άκρα μυστικότητα και εν τέλει ο ΠΑΟΚ μέσω μεθοδικών του κινήσεων έχει καταφέρει να εξασφαλίσει προφορική συμφωνία και κατ΄ επέκταση τετραετή υπογραφή του 20χρονου μεσοεπιθετικού, Σόλα Σορετίρε, που έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κάτι που επισημάνθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ της αθλητικής εφημερίδας FORZA, ενώ ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο με τη σειρά του στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο «Χ» έκανε τη δική του αναφορά στο νεαρό ταλέντο που προβάρει τα ασπρόμαυρα.

Όπως ενημερωθήκατε από το FORZAonline προ λίγων ημερών ο Σόλα Σορετίρε υπολογιζόταν να αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη την Τρίτη (30.07), ωστόσο, τα πλάνα άλλαξαν δεδομένου πως ζήτησε από τον Δικέφαλο να ολοκληρωθούν οι όποιες διαδικασίες απαιτούνταν το συντομότερο δυνατό και ως εκ τούτου αναμένεται να ταξιδέψει για Ελλάδα τη Δευτέρα 29/7 με πτήση που φτάνει στις 22:00.

Από πλευράς ξένων ΜΜΕ γίνονται συνεχείς αναφορές στο deal που επετεύχθη μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Σόλα Σορετίρε, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «ο ΠΑΟΚ κατέληξε σε συμφωνία για την υπογραφή του πρώην μεσοεπιθετικού της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΣόλα Σορετίρε. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που πέρασε από τις ακαδημίες των κόκκινων διαβόλων έμεινε ελεύθερος αφού άφησε την παιδική του ομάδα στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου». Παράλληλα, με τη συμφωνία που έκλεισαν οι «ασπρόμαυροι» ασχολείται εκτενώς και ο ρουμανικός Τύπος λόγω του Ράζβαν Λουτσέσκου, υπογραμμίζοντας πως «ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να προπονεί ένα από τα πολλά υποσχόμενο όνομα της Premier League».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία