Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η συνήθεια που «αρέσει» στον ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Για ακόμη μία φορά με τη λήξη της φετινής αγωνιστικής σεζόν το PAOK Academy διοργανώνει camp τερματοφυλάκων σε μία συνήθεια που μετατράπηκε σε… λατρεία για την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Επί της ουσίας, πρόκειται για ένα διήμερο με ανοιχτές προπονήσεις από το επιτελείο των προπονητών τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β και όχι μόνο, με τον επίσημο Δικέφαλο να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες στην επίσημη ιστοσελίδα του.

Αναλυτικότερα όσα τονίζονται αναφορικά με το camp τερματοφυλάκων: Έχει γίνει πλέον θεσμός, επομένως και στη λήξη της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν το PAOK Academy διοργανώνει camp τερματοφυλάκων στις 15 και 16 Ιουνίου. Ουσιαστικά πρόκειται για ανοιχτές προπονήσεις από το team των προπονητών τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ Β και της ακαδημίας του ΠΑΟΚ, τους Δημήτρη Κρυωνά, Νίκο Μπογδάνο και Ιπποκράτη Ρουμελιώτη και αφορά παιδιά γεννημένα από το 2010 έως το 2016.

Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να γνωρίσουν τα παιδιά τον τρόπο εφαρμογής προπόνησης του PAOK Αcademy και να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την φιλοσοφία μας. Οι προπονήσεις θα διεξαχθούν στο Αθλητικό Κέντρο Μάττα στη Νέα Ραιδεστό το Σάββατο 15 και Κυριακή 16 Ιουνίου και θα ξεκινούν στις 09:00. Για περισσότερες πληροφορίες μπορεί κανείς να απευθυνθεί στον κ. Κρυωνά (6946466695).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Τρομερά παιχνίδια στο Champions League

Η απίστευτη διπλή απόκρουση του Νταβίντ Ράγια στο Αταλάντα-Άρσεναλ (0-0), η ήττα της Μπαρτσελόνα στο Πριγκιπάτο (2-1) με τη...

Στην ίδια κατηγορία