Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Η τεχνητή νοημοσύνη προβλέπει την ευρωπαϊκή πορεία του ΠΑΟΚ

Δημοφιλή

Σύμφωνα με τις προσομοιώσεις που έκανε μέσω υπολογιστή η ιστοσελίδα football meets data για τις πιθανότητες πρόκρισης ανά διοργάνωση, ο ΠΑΟΚ έχει 23% πιθανότητες να βρεθεί στους 8 και 76% πιθανότητες να είναι στους 24 του Europa League.

Μετά το νέο φορμάτ της UEFA, ξεκίνησαν οι προσομοιώσεις σχετικά με το πόσους βαθμούς χρειάζεται μια ομάδα να περάσει στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Σε ό,τι αφορά το Europa League θεωρείται ότι μία ομάδα χρειάζεται πάνω από εννέα βαθμούς για να βρεθεί στους πρώτους 24 (από τις 36), έτσι ώστε να συνεχίσει στην ενδιάμεση φάση και πάνω από 15 βαθμούς για να πλασαριστεί την πρώτη οκτάδα, παίρνοντας το απευθείας εισιτήριο για τους 16 της διοργάνωσης.

Η ιστοσελίδα football meets data έκανε μέσω υπολογιστή 10.000 προσομοιώσεις για τις πιθανότητες πρόκρισης ανά διοργάνωση και σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ δίνει 23% πιθανότητες να βρεθεί στους 8 και 77% πιθανότητες να είναι στους 24.

Πιο συγκεκριμένα, βλέπει τον ΠΑΟΚ να τερματίζει στην 15η θέση. Μάλιστα, σε περίπτωση πρόκρισης τον βλέπει να παίζει είτε με τον Άγιαξ είτε με τη Φενέρμπαχτσε.

Βέβαια, όλα αυτά που βγάζουν τα… κομπιούτερ, μπορούν να ανατραπούν στην πραγματική ζωή και στον αγωνιστικό χώρο κι έχει αποδειχθεί αυτό πολλές φορές.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ


Τελευταία νέα

Όλη η προσοχή στο Βόλο

Επέστρεψε σε αγωνιστική δράση το βράδυ της Κυριακής (15/9) ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό για την 4η αγωνιστική της...

Στην ίδια κατηγορία