Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Η τελευταία φορά του ΠΑΟΚ με Ρουμάνους

Δημοφιλή

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας την Στεάουα Βουκουρεστίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του League Phase του Europa League.

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο Δικέφαλος θα τεθεί αντιμέτωπος με ομάδα από την Ρουμανία και η πρώτη μετά από 19 χρόνια, με την τελευταία ρουμανική ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ να είναι η Ραπίντ Βουκουρεστίου.

Ήταν 1 Δεκεμβρίου του 2005 όταν ο ΠΑΟΚ είχε τεθεί αντιμέτωπος με την ρουμανική ομάδα στην έδρα της, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0, σε ένα ματς που θα έμελλε να είναι ιδιαίτερο για τους «ασπρόμαυρους».

Ο λόγος έχει να κάνει φυσικά με τον προπονητή -τότε- της ρουμανικής ομάδας, αφού στον πάγκο της Ραπίντ Βουκουρεστίου βρίσκονταν ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ενώ στην αναμέτρηση είχε αγωνιστεί και ο άμεσος συνεργάτης του Ρουμάνου τεχνικού, Νικολάε Κονσταντίν!

Έτσι, 19 χρόνια μετά ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί στο γήπεδο της Τούμπας μια ρουμανική ομάδα, έχοντας στον πάγκο του τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τον Νικολάε Κονσταντίν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Μια φανέλα Μπακαγιόκο μπορεί να γίνει δική σου!

To FORZA Group TV προσφέρει σε έναν τυχερό μια φανέλα του Τιεμουέ Μπακαγιόκο. Τα βήματα για να κερδίσετε τη φανέλα είναι πιο απλά...

Στην ίδια κατηγορία