Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η υπενθύμιση του ΠΑΟΚ για το θέμα των εισιτηρίων

Δημοφιλή

Η αντίστροφη μέτρηση για την ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Μάλμε στο γήπεδο της Τούμπας έχει ξεκινήσει.

Οι «ασπρόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τους Σουηδούς το βράδυ της Τρίτης (13/8, 20:30) και θέλουν να πάρουν την πρόκριση στο σπίτι τους και να κάνουν το επόμενο βήμα στα προκριματικά του Champions League.

Ενόψει της αποψινής αναμέτρησης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με μια δημοσίευση της στα social media υπενθυμίζει την διαδικασία για την ομαλή είσοδο του κόσμου στο γήπεδο.

«Σημαντική οδηγία ενόψει του σημερινού αγώνα!
Παρακαλούμε όπως ταυτοποιήσετε άμεσα τον κωδικό εισιτηρίου σας στο Gov.gr Wallet ώστε να έχετε δικαίωμα εισόδου στον αγώνα.
Σε περίπτωση που ειστε κάτοικοι εξωτερικού & έχετε επιλέξει «event tickets» και έπειτα «skip», σας ενημερώνουμε ότι δεν έχετε ταυτοποιήσει σωστά το εισιτήριο σας & θα πρέπει να αποστείλετε email το order number & τον κωδικό εισιτηρίου σας στο helpdesk@paokfc.gr σήμερα ως τις 15:00.
Αν δεν είστε κάτοικοι εξωτερικού, θα πρέπει απαραίτητα να ταυτοποιηθείτε έιτε μέσω κωδικών taxisnet είτε μέσω κωδικών web banking.
Παρακαλείσθε να μην επιλέγετε το «skip» καθώς είναι μια λειτουργία η οποία δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη σωστά & είναι σε πειραματικό στάδιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία