Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Ήμασταν έτοιμοι για το ενδεχόμενο του ΓΣΠ»

Στον ραδιοφωνικό σταθμό «City Of Primo» και στην εκπομπή «Full Επίθεση» παραχώρησε δηλώσεις ο Φοίβος Κωνσταντινίδης.

Ο πρόεδρος του ΓΣΠ αναφέρθηκε στην απόφαση της ΕΠΟ, να διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδος στην Κύπρο και ανέλυσε διάφορα θέματα με την συγκεκριμένη απόφαση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε για το ενδεχόμενο να γίνει ο τελικός στο ΓΣΠ και ήμασταν έτοιμοι. Αναμέναμε την απόφαση της ΕΠΟ. Είναι ιδιαίτερος ένας τελικός Κυπέλλου Ελλάδος, γιατί θα είναι ένα ουδέτερο μέρος με δύο ομάδες από άλλη χώρα.

Σε πάρα πολλές περιπτώσεις έχουν γίνει αγώνες στο ΓΣΠ ευρωπαϊκοί αγώνες, όπως είχε παίξει η Μακάμπι Χάιφα ως γηπεδούχος στο ΓΣΠ.

Έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να πάνε όλα καλά και να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι. Το γήπεδο ανήκει στο ΓΣΠ, το οποίο είναι μία ολόκληρη εγκατάσταση, ας πούμε έχει γήπεδο ρίψεων και γήπεδο στίβου γύρω από το ποδοσφαιρικό γήπεδο. Υπάρχουν συμφωνίες με όποιον παίζει στο ΓΣΠ και θα ισχύσει και με την ΕΠΟ αυτό.

Για τον κόσμο των ομάδων θα συζητήσουν οι δύο ΠΑΕ και η κυπριακή αστυνομία. Στην Κύπρο υπάρχει νομοθεσία για τα αθλητικά γεγονότα. Η αστυνομία υποχρεώνει τον κόσμο να έχει ταυτοποιημένο εισιτήριο, αυτόματο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

Πάντοτε, θέλουμε να υπάρχει καλή συνεννόηση μεταξύ ΠΑΕ, Αστυνομίας και διοίκησης του γηπέδου, αλλά η αστυνομία πάντα έχει τον τελευταίο λόγο. Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές μόλις οριστικοποιηθούν οι δύο ομάδες του τελικού.

Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 22.800 θέσεις, αλλά φυσικά θα υπάρχουν και «νεκρές» ζώνες, ενώ ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση».



Τελευταία νέα

Επίσημη η μεταγραφή του Μαρσιάλ στην ΑΕΚ

Η ΑΕΚ  ανακοίνωσε την απόκτηση του Άντονι Μαρσιάλ για τα επόμενα τρία χρόνια. Μετά τον Ρομπέρτο Περέιρα και τον Έρικ...

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version