Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

«Ημερά ιατρικών για Τζίμα»

«Άνοιξε» τα φτερά του για Γερμανία ο Τζίμας κατόπιν της συμφωνίας που επήλθε μεταξύ ΠΑΟΚ και Νυρεμβέργης αναφορικά με τον μονοετή δανεισμό του 18χρονου επιθετικού σε συνδυασμό με μη υποχρεωτική ρήτρα 18 συν 2 εκατομμυρίων ευρώ σε μπόνους για το 85% των δικαιωμάτων του. Επί της ουσίας, η συζήτηση για τον Στέφανο Τζίμα έχει ξεκινήσει από το τέλος της περυσινής σεζόν ενόσω άπαντες είχαν ταχθεί με την άποψη πως καθ΄αυτόν τον τρόπο η εξέλιξή του θα επιταχυνθεί, αποκτώντας και εμπειρία εκτός ΠΑΟΚ και Ελλάδας σε πρωτάθλημα που ευνοεί τους επιθετικούς.

Το γεγονός δε πως θα τον αναλάβει ο Μίροσλαβ Κλόζε που τον ζήτησε, αυτομάτως δημιουργεί μία εξτρά ικανοποίηση στους ασπρόμαυρους, με τον νεαρό επιθετικό τους να περνάει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ. «Ο Στέφανος Τζίμας τη σημερινή ημέρα περνάει από ιατρικά δεδομένου πως έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη». Στα αξιοσημείωτα μάλιστα πως αποθεώνουν τον 18χρονο φορ του Δικεφάλου τονίζοντας πως «είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ελλάδας και πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2028».

Όσον αφορά το κλίμα που επικρατεί για τον Στέφανο Τζίμα εντός του γερμανικού κλαμπ; Θεωρούν πως ένας παίκτης όπως ο Τζίμας ήταν απολύτως απαραίτητος στο πλαίσιο των θερινών μεταγραφικών ενσωματώσεων ενώ συγχρόνως επισημαίνουν πως «συνιστά ακόμη έναν επιθετικό που μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση για την εικόνα της Νυρεμβέργης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Στην ίδια κατηγορία

Exit mobile version